Nederlands voor Polen en Poolse werknemers

Bent u op zoek naar een taalcentrum die u kan helpen bij het geven van Nederlands voor Polen? In dit geval is er een uitstekend taalinstituut die zowel les geeft aan particulieren als bedrijven. Voor particulieren heeft het talencentrum diverse lessen ontwikkeld. Een heel speciaal eigen ontwikkeld lesprogramma zelfs. De lessen worden gegeven op beginners en gevorderden niveau.

Poolse lessen voor Nederlanders

Ook voor de Nederlanders zijn er lessen mogelijk in het Pools. De oprichtster van het taalinstituut, Ewa, is zelf Pools van komaf en woont een groot deel van haar leven in Nederland. Ze spreekt niet alleen de Nederlandse en Poolse taal bijzonder goed, ook is ze bekend met de normen en waarden van beide landen. Al deze aspecten komen goed van pas wanneer je een cursus wilt volgen in het Nederlands of Pools. Of dit nu particulier is of voor een bedrijf.

Cursussen op maat voor uw Poolse medewerkers

Het is van groot belang dat als u een bedrijf heeft, dat uw Poolse medewerkers de Nederlandse taal goed kunnen spreken. Dit komt niet alleen de communicatie op de werkvloer ten goede maar ook de sfeer tussen de collega’s en zijn of haar eigen ontwikkeling. Kies voor veiligheid en zorg dat uw Poolse collega’s een goede cursus Nederlands voor Polen krijgen. Het talencentrum onder leiding van Ewa is in staat om een cursus op maat te geven bij u op locatie. Of u nu een 1 op 1 cursus wenst of een les voor een grotere groep, alles is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.